Recepten voor de echte smaakbeleving

De barbecue is bij velen niet meer weg te denken uit de tuin of onder de veranda maar er zijn nog steeds weinig mensen die de grens verleggen met betrekking tot het experimenteren met gerechten en ingrediënten op de grill.

Wil je de technieken onder de knie krijgen kun je tijdens onze workshops heel veel leren maar door onze recepten te volgen kun je ook fantastische resultaten bereiken.

Kolenboertje is continu op zoek naar mooie gerechten welke eenvoudig zelf te bereiden zijn. Met een simpele omschrijving van de benodigde ingrediënten en instructies voor de bereiding is iedereen in staat om deze gerechten op de barbecue te maken. Gasten zullen verrast zijn over de smaak en de presentatie.

Met regelmaat leveren gasten en klanten van Kolenboertje mooie recepten aan, zijn deze voorzien van mooie foto’s en duidelijke omschrijvingen dan publiceren we deze graag op onze site.

“Met de juiste combinatie van barbecue, houtskool en wat kennis van de bbq-technieken kun je de mooiste gerechten zelf bereiden en geserveerd op een mooie houten plank wordt barbecuen een fantastische beleving”

Mark Lommers – Kolenboertje