Volg een bbq workshop van Kolenboertje

Heerlijke houtskoolaroma’s, mooie stukken vlees, vis en groenten. BBQ’en is absoluut onze favoriete ‘buitensport’. Het hele jaar door. En nu we buiten – in kleine groepen – eindelijk weer mogen, gaan we maximaal inzetten op beleving, lekker eten en goed leren barbecueën tijdens onze workshops! Bij Kolenboertje in Wierden of op locatie.

Nieuwe data – bekijk ons complete workshop aanbod

Wij staan voor de echte beleving van het BBQ’en. Van het snijden, marineren tot aan het opmaken op een bord. Je maakt kennis met de verschillende manieren van barbecueën en de verschillende grill-technieken. Er wordt gegarandeerd veel gelachen, nog meer geleerd en we genieten van de gerechten van topkwaliteit. Met vrienden, familie of collega’s, wij zijn er zeker van dat dit een beleving is die je niet snel zult vergeten.

Bekijk hieronder onze verschillende workshops.

Grill Master Fish & Meat
Grill Master Meat
Grill Master Fish
Grill Master Business
Grill Master Veggie
Grill Master Prive

Privéles
Wil je graag een privé bbq workshop? Dat is bij ons gewoon mogelijk! Het grote voordeel van een privéles is dat je 2 uur lang de volledige aandacht krijgt. Bovendien kunnen wij het programma van de workshop voor jou compleet op maat maken. Wat je precies zal leren hangt af van jouw basisniveau en of je vegetarische of vleesgerechten wilt leren bereiden.

Wat zit bij zo’n workshop in begrepen?
Bij al onze bbq workshops mag je onder genot van een drankje de gerechten die je op de barbecue hebt bereid opeten. Hierdoor wordt het niet alleen een hele leerzame, maar ook nog eens een erg gezellige workshop. Daarnaast krijg je tijdens de workshop ook de gelegenheid om producten tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen. Na afloop ontvang je een hand-out waarin je alles dat je tijdens de workshop hebt geleerd nog eens rustig kunt nalezen.

Voor wie zijn de workshops geschikt?
Onze barbecue workshops zijn geschikt voor iedereen die beter wilt leren barbecueën. Wij passen de workshop aan het niveau van de groep aan. Of je nou een beginner bent of al een ervaren grillmaster: onze bbq workshops zullen voor iedereen ontzettend leerzaam zijn.

Organiseer zelf een workshop!
Wil jij graag zelf een bbq workshop organiseren? Lijkt het je bijvoorbeeld een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, feestje of iets anders? Dat is bij ons gewoon mogelijk. Als je dat wil, kunnen wij de workshop ook nog eens bij jou op locatie geven. Wil jij graag zelf een barbecue workshop organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Agenda

Geplande workshops.

Bekijk agenda

 

zelf een workshop organiseren?

Naast standaard workshops kun je bij Kolenboertje ook een eigen workshop organiseren.

Neem contact op

 

De GRILL MASTER MEAT & FISH workshop

Wil je graag alle belangrijke technieken leren om een lekker stuk vlees of vis op de barbecue te kunnen bereiden? Dan is de GRILL MASTER MEAT & FISH workshop echt iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je maar liefst 5 diverse gerechten kunt klaarmaken op de barbecue.

Welke vlees- en vissoorten je leert bereiden, hangt compleet af van het jaargetijde waarin je de workshop volgt.

Je leert tijdens deze workshop in ieder geval:

  • Hoe je met verschillende thermometers en kerntemperaturen kunt werken.
  • Hoe en welk kruiden, rooksnippers en marinades je het beste kunt gebruiken.
  • Hoe je vis en vlees het beste kunt snijden, op de bbq kunt grillen en erna kunt presenteren.
  • Welke wijnen je het beste bij verschillende gerechten kunt serveren.

Op verzoek geven we ook workshops met uitsluitend vlees of vis.

GILL MASTER VEGGI

Maak jij graag vegetarische gerechten op de barbecue klaar? Dan is onze vegetarische barbecue workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het barbecueën onder de knie te krijgen, welke soorten barbecues er zijn, welke brandstoffen je kunt gebruiken en nog veel meer!

Tijdens de workshop zul je verschillende vegetarische gerechten leren te bereiden op de barbecue. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: gevulde portbellos, aubergine met geitenkaas en kruiden en een vegetarische flammkuchen.