Volg een bbq workshop van Kolenboertje

BBQ Workshop bij Kolenboertje in Wierden of op locatie

Plannen om te gaan barbecueën? Wij van Kolenboertje in Wierden vinden het belangrijk om je kennis te laten maken met de verschillende soorten en manieren van barbecueën. Barbecueën is allang niet meer wat het geweest is. Nee bij ons is een bbq workshop een echte beleving! Deze beleving willen we je graag laten zien en laten voelen. Dit doen wij op verschillende manieren.

Bekijk hier onze agenda met data waarop wij BBQ workshops organiseren

Barbecue op locatie

Catering
Op zoek naar een cateraar die net dat beetje extra geeft? Al eens nagedacht over een barbecue? Wij laten je graag kennis maken met de mogelijkheden van een bbq. Wij maken er een feestje van, niet alleen qua gezelligheid, maar ook zeker op culinair gebied wordt het een groot feest. Wij verzorgen alles van A t/m Z. Wij bieden hierin verschillende mogelijkheden en laten je graag proeven wat je allemaal kunt bereiden op de barbecue. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een catering op locatie? Neem dan contact met ons op.

BBQ Workshop op locatie
Al eens nagedacht om een BBQ workshop op locatie te organiseren voor je familie, vrienden of collega’s? Wij zijn er zeker van dat dit een unieke ervaring is die je niet snel zult vergeten. Wij laten je graag kennis maken met de verschillende manieren van barbecueën. Zoals wij hierboven al hebben aangegeven is een bbq voor ons een beleving. Elk stuk vlees op een verschillende manier marineren en bereiden en zorgen voor een smaakexplosie. We doen dit natuurlijk allemaal samen. Van het snijden, marineren tot aan het opmaken op een bord. Alle elementen voeren we samen uit om zo samen tot een culinair hoogtepunt te komen. Benieuwd naar onze verschillende soorten workshops? Neem dan contact met ons op, of bekijk hier de verschillende soorten workshops.

Barbecue bij Kolenboertje in Wierden

BBQ Workshop
Geen zin om na de workshop nog op te ruimen? dit snappen we! We nodigen je dan graag uit om onze locatie in Wierden te bezoeken. Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Van hoogstaande barbecues tot aan een keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook bij deze workshop geldt natuurlijk dat we alles samen bereiden. We laten je de verschillende manieren van het bereiden van het vlees zien, zodat een ieder een expert kan worden om ook thuis een culinair hoogstandje op tafel te zetten. Benieuwd naar onze mogelijkheden op onze locatie in Wierden? Neem dan contact met ons op!

Zakelijk vergaderen en aansluitend een workshop

We zien het steeds vaker. Een combinatie van vergaderen en teambuilding! Dan hebben wij de perfecte combinatie voor jou. Eerst vergaderen en door middel van een barbecue werken aan de teamspirit. En dit door middel van het bereiden van een mooie maaltijd. Teambuilding. Waar liggen de sterke punten van je collega’s en hoe kun je er samen voor zorgen dat jullie een team worden wat goed op elkaar is ingesteld en nog belangrijker elkaar versterkt. Benieuwd hoe wij dit samen kunnen organiseren? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de verschillende mogelijkheden!

 

Agenda

Geplande workshops.

Bekijk agenda

 

zelf een workshop organiseren?

Naast standaard workshops kun je bij Kolenboertje ook een eigen workshop organiseren.

Neem contact op

 

De GRILL MASTER MEAT & FISH workshop

Wil je graag alle belangrijke technieken leren om een lekker stuk vlees of vis op de barbecue te kunnen bereiden? Dan is de GRILL MASTER MEAT & FISH workshop echt iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je maar liefst 5 diverse gerechten kunt klaarmaken op de barbecue.

Welke vlees- en vissoorten je leert bereiden, hangt compleet af van het jaargetijde waarin je de workshop volgt.

Je leert tijdens deze workshop in ieder geval:

  • Hoe je met verschillende thermometers en kerntemperaturen kunt werken.
  • Hoe en welk kruiden, rooksnippers en marinades je het beste kunt gebruiken.
  • Hoe je vis en vlees het beste kunt snijden, op de bbq kunt grillen en erna kunt presenteren.
  • Welke wijnen je het beste bij verschillende gerechten kunt serveren.

Op verzoek geven we ook workshops met uitsluitend vlees of vis.

GILL MASTER VEGGI

Maak jij graag vegetarische gerechten op de barbecue klaar? Dan is onze vegetarische barbecue workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het barbecueën onder de knie te krijgen, welke soorten barbecues er zijn, welke brandstoffen je kunt gebruiken en nog veel meer!

Tijdens de workshop zul je verschillende vegetarische gerechten leren te bereiden op de barbecue. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: gevulde portbellos, aubergine met geitenkaas en kruiden en een vegetarische flammkuchen.

Privéles

Wil je graag een privé bbq workshop? Dat is bij ons gewoon mogelijk! Het grote voordeel van een privéles is dat je 2 uur lang de volledige aandacht krijgt. Bovendien kunnen wij het programma van de workshop voor jou compleet op maat maken. Wat je precies zal leren hangt af van jouw basisniveau en of je vegetarische of vleesgerechten wilt leren bereiden.

Wat zit bij zo’n workshop in begrepen?

Bij al onze bbq workshops mag je onder genot van een drankje de gerechten die je op de barbecue hebt bereid opeten. Hierdoor wordt het niet alleen een hele leerzame, maar ook nog eens een erg gezellige workshop. Daarnaast krijg je tijdens de workshop ook de gelegenheid om producten tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen. Na afloop ontvang je een hand-out waarin je alles dat je tijdens de workshop hebt geleerd nog eens rustig kunt nalezen.

Voor wie zijn de workshops geschikt?

Onze barbecue workshops zijn geschikt voor iedereen die beter wilt leren barbecueën. Wij passen de workshop aan het niveau van de groep aan. Of je nou een beginner bent of al een ervaren grillmaster: onze bbq workshops zullen voor iedereen ontzettend leerzaam zijn.

Organiseer zelf een workshop!

Wil jij graag zelf een bbq workshop organiseren? Lijkt het je bijvoorbeeld een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, feestje of iets anders? Dat is bij ons gewoon mogelijk. Als je dat wil, kunnen wij de workshop ook nog eens bij jou op locatie geven. Wil jij graag zelf een barbecue workshop organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.