Zakelijk samenwerken met Kolenboertje

Samen met Kolenboertje een fantastisch evenement organiseren? Wij hebben heel veel referenties  met betrekking tot onderstaande activiteiten.

BBQ-workshop voor teambuilding of personeelsfeest

Een fantastisch programma waarbij de (actieve) deelnemers een 5-tal gerechten voor de hele groep bereiden. We werken met de mooiste kwaliteit rundvlees en vis en bereiden een aantal bijgerechten. Onder het motto “Eten is verbinden” is dit een fantastisch evenement waarbij men leert grillen, door samen te werken een fantastisch menu serveert en waarbij veel wordt gelachen. Hier wordt gegarandeerd nog lang over nagesproken.

Vragen? Neem contact op

Heel Holland Grill-T competitie voor teambuilding of personeelsfeest

Strijden in groepjes voor de titel “Grillmasters van de dag!” tijdens dit unieke BBQ-event. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste ingrediënten en steek je collega’s de ogen uit met je BBQ-skills. Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze bbg-lessen. De winnaars krijgen een heus kado waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Daar wordt nog lang over nagesproken.

Vragen? Neem contact op

Bedrijfs-barbecues

Kolenboertje kan bedrijfsbarbecues verzorgen op maat en hierbij personeel en klanten op een aangename manier verrassen door heerlijk eten van topkwaliteit te combineren met een mooie en leerzame show met onze barbecues.

Vragen? Neem contact op

Evenement begeleiding

De aanwezigheid van Kolenboertje tijdens bedrijfs-evenementen zorgt voor een toegevoegde waarde en een hele mooie uitstraling. Door de gerechten af te stemmen op het evenement of de opdrachtgever zijn we in staat om net dat beetje extra te geven. Dit kunnen wij faciliteren bij productpresentaties, wijnproeverijen, opendagen, modeshows, dealer events, netwerkborrels en eigenlijk alle activiteiten waarbij mensen worden uitgenodigd.

Demonstraties

Kolenboertje wordt regelmatig ingehuurd voor het geven van demonstraties bij bedrijven. Dit kan betekenen dat we barbecue demonstraties geven om producten (barbecues of gerechten) te verkopen maar ook als onderdeel van grotere demonstraties van bedrijf of product.