0
Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is nog leeg

Forged Churrasco Flambadou

“De perfecte BBQ tool voor elke BBQ Meester, de Forged Churrasco Flambadou. Met deze gietzijeren kegel zorg jij als BBQ Meester ervoor dat het vlees extra sappis wordt en blijft. Hang de flambadou boven het vuur, is deze rood gloeidend? Dan is de flambadou op zijn best. De Forged Churrasco Flambadou is niet vaatwasmachine bestendig. Het advies is om deze (na afkoelen) met de hand te reinigen en direct goed na te drogen met een doek.”

 24,95

Op nabestelling

Artikelnummer: OLFlambadou

omschrijving

“De Forged Churrasco Flambadou is een gietijzeren kegel die gebruikt wordt om vet en boter op te warmen. Hang de flambadou uit de Forged Churrasco serie boven het vuur of leg deze in de barbecue zodat deze zo heet mogelijk wordt. Hierdoor druipt het vet naar beneden zodat het vlees extra sappig wordt en blijft. De buitenkant van het vlees krijgt ook nog eens een mooie bruine kleur. Is de flambadou rood gloeiend? Dan is deze op zijn best! Het handvat van de flambadou is gemaakt van mooi en natuurllijk olijfhout. De perfecte tool voor het bereiden van pure en malse gerechten tijdens de ultieme ervaring van het BBQ Meesterschap. De Forged Churrasco Flambadou is niet vaatwasmachine bestendig. Het advies is om deze (na afkoelen) met de hand te reinigen en direct goed na te drogen met een doek.”

EAN: 8720039623279 SKU: OLFlambadou Categories ,

Upgrade je BBQ line-up hier!

Ribeye 300 dagen graan gevoerd
Ribeye steak 300 dagen graan gevoerd ca. 290 gram

Op voorraad

 29,-
Ribeye steak 4 cm Limousin gras gevoerd ca. 900gram

Op voorraad

 52,50
De OFYR Classic 85 pizza bundle in cortenstaal met pizzaoven en accessoires in een sfeervolle tuinsetting.
OFYR Classic 85 complete pizza bundle

Op voorraad

 1.894,-

Forged Churrasco Flambadou

 24,95

RODE LOPER SERVICE

GRATIS MONTAGE EN VERZENDING

VOLLEDIGE ONTZORGING

Een prachtige basis BBQ workshop voor overdag en van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze masterclass nemen we je mee langs de basis van het barbecueën van de toekomst. Je leert over verschillende technieken en maakt met de groep een aantal super lekkere gerechten klaar.

In tegenstelling tot veel aanbieders werken wij niet met buikspek, kippendij en spareribs maar met mooie producten die passen bij ons concept.

Bijna van jou

Vaak samen gekocht met

Kalfsribeye
Kalfsribeye ca. 1 kilo

Op voorraad

 42,-
Ribeye 300 dagen graan gevoerd
Ribeye steak 300 dagen graan gevoerd ca. 290 gram

Op voorraad

 29,-
Ribeye steak 4 cm Limousin gras gevoerd ca. 900gram

Op voorraad

 52,50

Gratis Actiepakket

t.w.v.

€150,00

Direct aan de slag met het Kolenboertje Actiepakket met gave accessoires voor de echte grillmaster!

De inhoud kan variëren naar gelang de voorraad van de accessoires.

Gratis Actiepakket

t.w.v.

€100,00

Direct aan de slag met het Kolenboertje Actiepakket met gave accessoires voor de echte grillmaster!

De inhoud kan variëren naar gelang de voorraad van de accessoires.

2 GRATIS TICKETs VOOR

Kamado Experience Workshop

t.w.v.

€ 189,90

EEN HEERLIJKE COMBINATIE VAN VLEES, VIS, DEEG EN GROENTE

Een prachtige basis BBQ workshop voor overdag en van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze masterclass nemen we je mee langs de basis van het barbecueën van de toekomst. Je leert over verschillende technieken en maakt met de groep een aantal super lekkere gerechten klaar.

In tegenstelling tot veel aanbieders werken wij niet met buikspek, kippendij en spareribs maar met mooie producten die passen bij ons concept.

1 GRATIS TICKET VOOR

Kamado Experience Workshop

t.w.v.

€94,95

EEN HEERLIJKE COMBINATIE VAN VLEES, VIS, DEEG EN GROENTE

Een prachtige basis BBQ workshop voor overdag en van maandag tot en met vrijdag. Tijdens deze masterclass nemen we je mee langs de basis van het barbecueën van de toekomst. Je leert over verschillende technieken en maakt met de groep een aantal super lekkere gerechten klaar.

In tegenstelling tot veel aanbieders werken wij niet met buikspek, kippendij en spareribs maar met mooie producten die passen bij ons concept.