Word jij een echte grillmaster?

Volg ons

Als lid van onze BBQ Meesterschap community ontdek jij alle geheimen voor de perfecte barbecue!

kolenboertje bbq community masterclasses

Bekijk alle digitale Masterclasses

En leer Barbecueën als een pro!

kolenboertje bbq community recepten

Toegang tot heel veel recepten

Om de show mee te stelen

kolenboertje bbq community bbq lovers

Connecten met andere BBQ Lovers

Deel jouw passie voor de grill!

Barbecueën als een pro!

Tijdens workshops stellen wij altijd de vraag wie van de deelnemers wel eens een barbecue-boek heeft gekocht of heeft gekregen. Er gaan dan vaak veel handen omhoog. Maar bij de vervolgvraag wie van de deelnemers wel eens gerechten uit deze boeken maakt, blijven er vaak maar 1 of 2 handjes over. De redenen hiervoor lopen enorm uiteen. Maar over het algemeen is het de bereidingstijd, de complexiteit van het recept en de verkrijgbaarheid van de ingrediënten die ervoor zorgen dat mensen afhaken en ’gewoon’ weer kiezen voor een standaard hamburgertje, saté-spies of een simpele speklap…

Het maken van een boodschappenlijstje voor de recepten uit deze boeken vinden ze vaak al te veel gedoe. Vooral wanneer ze informatie missen over alternatieve ingrediënten bij bijvoorbeeld een seizoenswisseling of allergieën. Met onze eigen online community lossen wij al deze punten op!

kolenboertje bbq community pro
kolenboertje bbq community connecten

Leren, inspireren, grilllen en connecten!

Members van onze BBQ Meesterschap community krijgen onbeperkt toegang tot alle digitale masterclasses, heerlijke en toegankelijke all-season barbecue-recepten waarvoor ze zó naar de winkel kunnen rijden én de gelegenheid om online al hun vragen te stellen aan onze grillmasters in de BBQ&A!

Een tof platform waarop we kunnen connecten met gelijkgestemden om te praten over onze gezamenlijke passie en tips en tricks met elkaar kunnen uitwisselen voor de perfecte barbecue!

Met een actieve community werken we bovendien als collectief aan een enorme database met informatie en gerechten en zijn we in staat mooie online evenementen te organiseren. Zo hebben wij regelmatig mooie aanbiedingen voor members zoals bijvoorbeeld een interessante korting op onze LIVE workshops!

Onbeperkt toegang tot alle Masterclasses

Masterclass Vis

Hoe koop en grill je het perfecte stukje vis? Wat is de juiste bereidingswijze en een goede kerntemperatuur? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass ​​​​Varkensvlees

Wat is de juiste bereidingswijze voor een smakelijk stuk varkensvlees? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass Schaal- en Schelpdieren

Hoe koop en grill je het perfecte stukje vis? Wat is de juiste bereidingswijze en een goede kerntemperatuur? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass Rundvlees

Wat is de juiste bereidingswijze voor een smakelijk stuk rundvlees? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass Groenten

Hoe maak je groente een volwaardig onderdeel van je barbecue? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass Wild

Hoe koop en grill je het perfecte stukje wild? Wat is de juiste bereidingswijze en kerntemperatuur? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass Gevogelte

Waar moet je allemaal op letten bij het bereiden van gevogelte? Je leert het in deze masterclass.

Masterclass BBQ Technieken

Nooit meer een verschroeid stukje vlees of vis of een aangebrande asperge: na deze masterclass kun jij barbecueën als een pro!

Basisclass BBQ Aanschaffen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een barbecue? Welke eisen mag je stellen en welke merken bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding?

Word lid van de BBQ Meesterschap Community!

De kennis van onze grillmasters is te waardevol om niet te delen! Binnen ons eigen digitale platform krijgen leden onbeperkt toegang tot alle digitale masterclasses en de allerbeste barbecue-recepten voor all-season genot van de grill. Daarnaast delen we tips en tricks voor de perfecte barbecue én praten we met interessante gastsprekers in onze podcast. Wil jij ook een echte grillmaster worden en de show stelen bij de volgende familie- of buurtbarbecue? Word dan lid van de BBQ Meesterschap Community en connect met like-minded grill lovers!

24/7 Toegankelijk via computer en smartphone!

kolenboertje bbq community computer

‘Boodschappenlijstjes zijn over sinds ik de community gebruik. De instructies en ingrediënten samengevoegd in een mooie app geven zoveel rust en gemak.’

HANS

‘Duidelijk platform met heel veel nuttige informatie. Fijn dat je het ook op je mobiel kunt bekijken. Zo heb je de complete barbecue kennisbank altijd bij je!’

Sylvia

‘Als ik een vraag heb is er altijd wel iemand die reageert, ook kun je heel veel vinden in de masterclasses. Als ik foto’s deel krijg ik vaak leuke reacties.’

René

Community abonnementen

Jaarabonnement

€ 39,95

Prijsvast – nooit een verhoging zolang je lid blijft!

Maandabonnement

€ 3,95

Per maand

Prijsvast – nooit een verhoging zolang je lid blijft!

Veelgestelde vragen

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor ons online platform. Je kunt daarmee 24 uur per dag, 7 dagen per week via zowel je computer als je smartphone inloggen.

Zo lang je lid bent. Members van onze BBQ Meesterschap community krijgen onbeperkt toegang tot alle digitale masterclasses, heerlijke en toegankelijke ‘all-season’ barbecuerecepten en de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze grillmeesters in de BBQ&A. Daarnaast kun je connecten met gelijkgestemden, krijg je toegang tot online evenementen en ontvang je een mooie korting op onze LIVE workshops.

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Ja! BBQ Meesterschap Community is een online platform. Hiervoor kun je de ‘Huddle e-learning en community’ app downloaden en inloggen met je bestaande inlogcodes.