Word jij onze nieuwe grillmaster?

Ben jij kok, horeca- of BBQ-fanaat?

Dan ben jij diegene die we zoeken! Want bij ons kun je heel veel grillen, maar ook eindeloos praten over eten, de bereiding en diverse menu’s.

Join the team
Als freelance grillmaster ontvang jij de gasten op één van onze of externe prachtige locaties. Naast een warm welkom ben jij verantwoordelijk voor een duidelijke uitleg aan de groep. Daarnaast zorg je dat dit event soepel verloopt, begeleid je de groep in de bereiding van diverse gerechten op de kamado en breng jij je enthousiasme voor het grillen over op de gasten. Na het dessert gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. En jij laat met een lach op je gezicht de locatie schoon en opgeruimd achter. 

Onze nieuwe grillmaster….

Ben je enthousiast? LAAT HET ONS WETEN!

Dan bieden we jou een unieke ervaring in een snel groeiend bedrijf met een enthousiast team, waar samenwerken en een gezellige werksfeer heerst én een passende vergoeding voor wordt betaald.

We zien graag jouw motivatie tegemoet via events@kolenboertje.nl

Als wij ons team grillmasters met jou willen uitbreiden, dan nodigen we je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of het klikt en kun je uiteraard ook vragen stellen.

Sollicitatieformulier

Vertel ons over jouw kennis en ervaring
Denk aan bijvoorbeeld een relevante opleiding, ervaring in de (horeca)keuken of ervaring met en passie voor de BBQ
Vertel ons over jouw beschikbaarheid
Heb je ervaring met presenteren of spreken voor groepen