Kolenboertje op jouw bruiloft?

kolenboertje events bruiloft hero header

BBQ live cooking voor jullie gasten

Wil je een leuke, trendy activiteit aanbieden op jouw trouwerij? Dé trend op het gebied van trouwfeesten momenteel is live cooking op een mooie buitenlocatie! Kolenboertje regelt dit voor je, geheel in Kolenboertje stijl. Hoe mooi is dat? Het bruidspaar in het middelpunt van de belangstelling en Kolenboertje verzorgt alles er omheen. Lekker eten en genieten van heerlijke bbq live cooking.

We kunnen een belangrijk deel van de aankleding voor je verzorgen en natuurlijk de gasten versteld laten staan van de heerlijk gerechten. Met een groepje een volledig diner gebruiken voor aanvang van het avondfeest? Alles is mogelijk, zolang we maar mogen werken met de mooiste producten.

Wij maken jullie dag extra speciaal

We nodigen je graag uit in ons barbecue atelier om alle plannen te bespreken en hopen dat je ons uitdaagt met jouw plannen en ideeën. Op basis hiervan komen we met een passende offerte om jullie dag extra speciaal te maken.

Vele bruidsparen gingen je al voor en we kunnen op aanvraag een paar van hun ervaringen met je delen. Zij zullen beamen hoe bijzonder onze bijdrage op het geheel is geweest.

Plan een adviesgesprek

Hoeveel gasten verwacht je op jullie bruiloft?
personen
Heb je al een locatie voor jullie bruiloft?
Is de trouwdatum al bekend?
Heb je nog andere wensen? Vertel het ons.
Stuur ons je gegevens