Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan bij Kolenboertje? Lees snel verder en wie weet vind jij een plek in ons groeiende bedrijf.

In deze bijbaan ben je een belangrijke schakel in het op rolletjes laten verlopen van onze evenementen

Jouw werkplek is op onze locatie in Wierden en/of Enter. De keuken met een grote koelcel, vaatwasser, snij- en vacumeer machine is jouw domein. Gedurende de dag ben je veel in beweging, want voor de geplande evenementen moet alles klaar gezet worden. Jij bent verantwoordelijk voor het op tijd inpakken van alle BBQ tools, disposables en diverse vers producten. Op onze eigen workshop locaties zorg jij er ook voor dat de drankenkoeling bijgevuld is, de locatie schoon is, de emballage van de dag ervoor opgeruimd is en alles op tijd klaar staat voor de grillmaster. Wanneer het een extern evenement is help jij onze grillmaster met het inladen van alle benodigde spullen. En voordat onze gasten komen zorg jij voor een hygiënische omgeving en is alles dus brandschoon. De dag is zó voorbij!

Onze nieuwe Support medewerker events

Ben je enthousiast? LAAT HET ONS WETEN!

Mail, bel of app dan snel naar events@kolenboertje.nl of 085-0230273 of 06-13581729

Als we een match hebben dan ontvang je een oproepcontract voor een jaar en een salaris van €13,62 bruto per uur exclusief vakantiedagen en -toeslag (21 jaar en ouder).

 

Sollicitatieformulier

Vertel ons over jouw kennis en ervaring
Denk aan bijvoorbeeld een relevante opleiding, ervaring in de (horeca)keuken of ervaring met en passie voor de BBQ
Vertel ons over jouw beschikbaarheid
Heb je ervaring met presenteren of spreken voor groepen