Veelgestelde vragen

Jazeker, we komen op locatie van Noord Nederland tot achter Antwerpen. We hebben een overkapte plek nodig, licht en stromend water. Als we op locatie komen hebben wij alles bij ons dus je hoeft verder nergens rekening mee te houden.

Uiteraard kan jij al jouw bestellingen via de webshop plaatsen maar ben jij ook van harte welkom in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Enter, ligt vlakbij de A1 en is uitstekend te bereiken met de auto en is er natuurlijk voldoende gratis parkeergelegenheid. Je bent van dinsdag t/m zaterdag harte welkom en we voorzien je graag van deskundig advies.

Door de jaren heen hebben we een selectie gemaakt van de beste producten uit de markt. Producten van hoge kwaliteit van betrouwbare leveranciers. Dit voorkomt herstelwerk achteraf. Al onze BBQ Meesters kunnen onderbouwen waarom we met deze merken werken. Ook dat is de kunst van het weglaten.

De meeste aanbieders blijven de Amerikaanse methode gebruiken met producten van kip en varken en af en toe rund. Ook ligt de nadruk op het gebruik van sausjes en marinades wat gedreven wordt door een commercieel belang. Kolenboertje werkt volgens haar “Future BBQ” concept. We werken uitsluitend met peper en zout en daardoor alleen met hoogwaardige ingrediënten. Dat is de reden waarom we zo veel geboekt worden ook door bedrijven.

Less is more… Wij leren je goed barbecueën en dan zal je ervaren dat je nagenoeg geen accessoires hoeft aan te schaffen. Veel BBQ Specialisten verkopen zoveel mogelijk accessoires echter Meesterschap haal je uit de kennis en kwaliteit van producten dus daarmee onderscheiden we ons ten opzichte van de markt.

Nee, ondertussen hebben we 12 BBQ Meesters die voor ons grillen en een enthousiast team op kantoor. Wij kunnen erg flexibel zijn en snel schakelen bij veranderende omstandigheden.

BBQ Meesterschap blijven ervaren?