Veelgestelde vragen

Is Kolenboertje een winkel?

Kolenboertje heeft geen winkelpand. We hebben een webshop en een loods waar goederen kunnen worden gekocht op afspraak. De verkoop van barbecues doen we op een persoonlijke manier om uit te vinden welke barbecue het best bij onze klanten past. Daar nemen we de tijd voor. Bij Kolenboertje kun je je barbecue eerst uitproberen alvorens aan te schaffen. Onze klanten waarderen dit enorm!

Waarom een website met webwinkel over houtskool en bbq’s als je overal een bbq en kolen kunt kopen?

We zien een groeiende markt en ieder jaar zien we dat mensen meer naar buiten trekken, de bbq wordt het hele jaar door gebruikt. Daarnaast zien we mensen steeds meer geld uitgeven aan duurdere bbq’s en mooie kwaliteit gerechten. De markt is ingericht op de massa en wij willen mensen bewust maken van het feit dat de juiste bbq met de juiste brandstof resulteert in de beste resultaten bij bereiding.

De meeste webshops verkopen honderden producten, bij kolenboertje zien we slechts een aantal producten hoe kan dat?

We hebben een selectie gemaakt van de beste producten waarbij we proberen een kwaliteitsproduct met een goedkoper alternatief aan te bieden. Zo hebben we voor iedere klant een oplossing. We willen ons niet meten met de massa maar leveren kwaliteitsproducten tegen een nette prijs.

Houtskool is toch houtskool, waarom dan verschillende soorten en merken?

De verschillen in houtskool en de prijs hebben betrekking op de houtsoort, grootte, afgegeven smaak, brandduur en de hoeveelheid gruis en stof in de zakken. Kolenboertje levert alleen topkwaliteit houtskool met een lange brandduur. Teruggerekend naar kosten per branduur kom je hierdoor beter uit.

Kan een bestelling ook afgehaald worden?

Jazeker, bel in dat geval even voor een afspraak (+31623567483). Afhalen in Wierden.

Levert kolenboertje ook B2B?

Wij leveren aan particulieren maar ook aan restaurants en andere bedrijven. Hiervoor gelden aangepaste tarieven op basis van palletleveringen.