Klantenservice

Heeft u vragen over onze producten of deze website, dan horen wij dit graag. Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord. U kunt ons op verschillende manier bereiken.

Gemakkelijk en veilig betalen

kolenboertje klantenservice ideal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere organisaties bieden iDEAL aan. iDEAL is in Nederland al jaren de meest populaire betaalmethode bij de online shoppers. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via de eigen, vertrouwde bankomgeving.

kolenboertje klantenservice paypal

PayPal is een populair middel om online te betalen. PayPal biedt aankoopbescherming.
Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet dan wel zelf een claim indienen.

kolenboertje klantenservice mastercard

De Mastercard is een mondiaal betaalmiddel met 35 miljoen acceptatieplekken. Ruim voldoende voor betaalzekerheid waar je ook bent.
Ook op internet kun je makkelijk terecht met een Mastercard. Je bent goed beschermd tegen verkeerde leveringen. En alle aankopen zijn verzekerd, minimaal 180 dagen.

kolenboertje klantenservice visa

In totaal zijn er zo’n 44 miljoen winkels, hotels, restaurants en bedrijven waar de kaart welkom is als betaalmiddel. Ook bij de Parkeerbeugelspecialist.nl aanvaarden wij Visa. De kans dat je overal zonder problemen kunt afrekenen is veruit het grootst met dit type creditcard.

kolenboertje klantenservice bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Met Bancontact is je geld altijd veilig. Een elektronische betaling is gecodeerd, zodat niemand ze kan onderscheppen. Het is een gegarandeerde betaalmethode.

Verzending & levertijden

Alle producten die op de website besteld kunnen worden zijn in principe op voorraad en kunnen direct uitgeleverd worden. Wij streven er zoveel mogelijk naar om een bestelling die voor 16:00 uur besteld wordt dezelfde dag uit te leveren. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis, maar voor de zekerheid hanteren we 1-2 werkdagen als levertijd. Voor België hanteren we een levertijd van 1-3 werkdagen.

Indien u niet thuis bent volgt een tweede aflevermoment of kunt u zelf een ander aflevermoment kiezen.

Garantie en retouren

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@kolenboertje.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de
heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven
gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde
betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Gegevens voor retouren

Indien u hierbij een kopie van uw bestelling meestuurt en een opgaaf van de reden van de retourzending kunnen wij deze in behandeling nemen. Mocht u vragen hebben of ontevreden zijn kunt u uiteraard ook per mail contact opnemen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk te woord staan. U kunt in geval van een herroeping de producten terugzenden aan:

Kolenboertje.nl
Beverdamsweg 2
7642 NZ WIERDEN

Garantie

Alle producten verkocht via kolenboertje.nl worden ontwikkeld volgens strikte kwaliteitseisen. Kolenboertje.nl en haar leveranciers staan voor deze kwaliteit en heeft zowel de kwaliteit als service hoog in het vaandel staan. Op alle artikelen van Kolenboertje.nl is de wettelijke garantie van toepassing. Mocht er een probleem zijn met een van onze producten, neemt u dan contact op met ons via info@kolenboertje.nl en geeft u zo duidelijk mogelijk aan waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Is er een mankement of defect wat eigenlijk niet voor mag komen zorgen wij dat u een nieuw onderdeel ter vervanging opgestuurd krijgt.

Is er een defect door uw eigen toedoen of is er een onderdeel zoek geraakt? Veel onderdelen zijn los verkrijgbaar. Neemt u ook hiervoor contact op ons en wij zullen u zo snel als mogelijk voorzien van de juiste informatie en of vervangende onderdelen.