BBQ WORKSHOP (4 uur)

Kolenboertje

Traditioneel

Volg ons

De titel “Traditioneel” verwijst naar onze eerste programma’s uit 2017. Mooie grote stukken vlees en vis met bijpassende groenten uit de seizoenen en puur bereid met peper en zout. Terug naar de basis, dit is echt een ontzettend mooie workshop van 4 uur en vijf gangen waar je alle technieken kunt leren.

Bij al onze workshops krijg je 2 maanden gratis toegang tot onze online community met onze recepten-database.

kolenboertje tijd workshop icon

Start tussen

18.00 - 22.00 uur

kolenboertje duur workshop icon

Duur workshop

4 uur

kolenboertje gangen workshop icon

Aantal gangen

5 incl. dessert

kolenboertje dranken workshop icon

Inclusief dranken

Fris, bier en wijn

per persoon € 97,95

Vraag voor groepen vanaf 10 personen
een offerte op maat aan!

Puur lekker en gezond, traditioneel barbecueën.

Een prachtige basis BBQ workshop die gegeven wordt van maandag tot en met zondag. Heb je dit programma onder de knie dan is het volgen van een Vermeer workshop een mooie volgende stap.

Tijdens deze barbecue workshop nemen we je mee op reis naar BBQ Meesterschap op de meest pure manier. Deze past perfect in het plaatje van gezond eten gecombineerd met de kracht van samen grillen. Je leert alles over de verschillende technieken en je maakt samen met de groep een aantal gerechten klaar die uitblinken in smaak, eenvoud en kwaliteit.

In tegenstelling tot de meeste aanbieders werken we niet met brood, salades, sausjes, marinades, buikspek en ribben. Onze programma’s passen perfect bij de wens van de markt om gezonder en duurzamer te eten. Ook van de barbecue.

Een heerlijke combinatie van vis, vlees en groenten!

We werken met een combinatie van vis, vlees en groenten en sluiten altijd af met een dessert van de grill. We leren je om de bbq te gebruiken als verlengstuk van de keuken. Dit werkt verbindend en geeft zoveel extra bite en smaak, dat moet je meemaken! Deze workshop kun je 365 dagen per jaar volgen, in de winter volg je hetzelfde programma in een totaal andere sfeer!

GRATIS workshop bij aanschaf van een kamado bij Kolenboertje

Ben je geïnteresseerd geraakt in de kamado’s van Kolenboertje dan hebben we een unieke kans. Bij aanschaf van een kamado krijg je onze rode loper service cadeau. We zetten de barbecue in elkaar, brengen hem thuis en je krijgt een Kamado Experience workshop cadeau (of een bbq-pakket).

kolenboertje vermeer traditioneel 1
kolenboertje vermeer 2
kolenboertje jan steen slide

Dat gaat als een lopend vuurtje…

BBQ workshop Kolenboertje Traditioneel boeken

Hoe wil je deze workshop boeken?

Ga verder

Ontdek onze workshops

BEKIJK DE BBQ WORKSHOPS VAN KOLENBOERTJE

BBQ Meesterschap blijven ervaren?