BBQ WORKSHOP (4 uur)

Kolenboertje

Outdoor cooking masterclass

Volg ons

Welkom bij onze exclusieve Outdoor Cooking Masterclass, dé plek waar u de authentieke kunst van het buiten koken met gietijzer en open vuur leert beheersen. Bent u klaar om uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de geheimen van traditioneel buiten koken te ontdekken? Onze workshop is speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren buitenkoks die de rijke smaken en unieke kookervaring van koken boven een open vuur willen ervaren.

Bij al onze workshops krijg je 2 maanden gratis toegang tot onze online community met onze recepten-database.

kolenboertje tijd workshop icon

Start

18.00

kolenboertje duur workshop icon

Duur workshop

4 uur

kolenboertje gangen workshop icon

Aantal gangen

5 incl. dessert

kolenboertje dranken workshop icon

Inclusief dranken

Fris, bier en wijn

per persoon € 109,95

Vraag voor groepen vanaf 10 personen
een offerte op maat aan!

Back to basic met de mooiste beleving outdoor!

Welkom bij onze exclusieve Outdoor Cooking Masterclass, dé plek waar je de authentieke kunst van het buiten koken met gietijzer en open vuur leert beheersen. Bent je klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de geheimen van traditioneel buiten koken te ontdekken? Onze workshop is speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren buitenkoks die de rijke smaken en unieke kookervaring van koken boven een open vuur willen ervaren.

 

In onze masterclass duik je in de wereld van het echte outdoor cooking, waar elk gerecht een verhaal vertelt. Onder begeleiding van ervaren chefs leer je hoe je de robuuste kracht van gietijzeren pannen optimaal benut, van het voorbereiden van de perfecte vuurplaats tot het koken van verrukkelijke gerechten die je smaakpapillen zullen prikkelen. Je krijgt hands-on ervaring met het bereiden van diverse gerechten, waarbij je leert hoe je de unieke eigenschappen van gietijzer kunt inzetten om de meest smaakvolle en memorabele maaltijden te creëren.

In tegenstelling tot de meeste aanbieders werken we niet met brood, salades, sausjes, marinades, buikspek en ribben. Onze programma’s passen perfect bij de wens van de markt om gezonder en duurzamer te eten.

Let op, dit betreft een buiten kook sessie dus je dient rekening te houden met gezellige winterse temperaturen en warmt je op bij open vuur.

 

Van ons krijg je gratis een warme Kolenboertje muts bij deelname! Uiteraard mag je deze meenemen naar huis.

Een heerlijke combinatie van vis, vlees en groenten!

We werken met een combinatie van vis, vlees en groenten en sluiten altijd af met een dessert van de grill of outdoor spullen. We leren je om de spullen te gebruiken als verlengstuk van de keuken. Dit werkt verbindend en geeft zoveel extra bite en smaak, dat moet je meemaken! Deze workshop kun volgen tijdens het winterseizoen.

Unieke PETROMAX Actie 10%

Ben je enthousiast geworden na het volgen van deze workshop? Op vertoon van je reservering/bewijs van deelname kun je tot één week na het volgen van de workshop kopen met 10% korting. Dit geldt voor het complete Petromax en Fuerhand assortiment. Let op, alleen geldig voor de outdoor cooking masterclass.

winter bbq
outdoor cooking dutch oven

Dat gaat als een lopend vuurtje…

BBQ workshop Kolenboertje Outdoor Cooking

Hoe wil je deze workshop boeken?

Ga verder

Ontdek onze workshops

BEKIJK DE BBQ WORKSHOPS VAN KOLENBOERTJE

BBQ Meesterschap blijven ervaren?