Zalm honing mosterd op een cederhouten plank

1 min leestijd

Het resultaat van de combinatie van de pure BBQ beleving van Kolenboertje
en de Oosterse keuken van Nasi Kuning is dit heerlijke rundvleesgerecht
Oosterse stijl. Het gerecht is absoluut nergens te vinden en al even lekker
dan uniek!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal beoordelingen: 0

Dit recept heeft nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste een beoordeling.

Bedankt voor je beoordeling!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten? Volg onze social media kanalen!

Ingrediënten

  • 1 zalmzijde op de huid van ca 800 gram of zalmmoten
  • Honing
  • Mosterd
  • Peper en zout

Dit heb je nodig

  • Cederhouten plank
  • Wijn of bier (optioneel)

De bereiding

  1. Cederhouten plank in water, wijn of bier leggen (minimaal 60 minuten).
  2. Zalm met de huidzijde op de plank voorzien van peper en zout naar wens.
  3. Insmeren met mosterd (gebruik een keukenkwast)
  4. 2 eetlepels honing over de zalm met mosterd uitsmeren, smaak varieert naar hoeveelheid mosterd en honing.
  5. Op de BBQ tot een kerntemperatuur van 45 graden.

Producten bij dit recept

4 Cederhouten Rookplanken van Smokin' Flavours
Cederhouten Rookplank Smokin’ Flavours

Op voorraad

 16,-
Kolenboertjes pepermix en zeezout van La Baleine
Kolenboertje Pepermix (500 gram) en Zout (800 gram) set

Op voorraad

 16,-

Ontdek onze workshops

BEKIJK DE BBQ WORKSHOPS VAN KOLENBOERTJE