Een klassieker, maar dan véél beter!
Bij ‘goede’ BBQ denk je misschien niet direct aan satay, maar niets is minder waar! Wij maakten een next-level variant van dit welbekende satéstokje. Compleet met een overheerlijk huisgemaakte satésaus die zó lekker is dat je nooit meer anders zult willen!

Duroc vlees, varkensvlees van de hoogste kwaliteit.
Maar wat maakt deze variant dan zo bijzonder? We gebruiken varkenshaasjes van het gerenommeerde Duroc varken. Een uniek varkensras uit Spanje die bekend staat om zijn uitmuntend hoge kwaliteit. Deze varkens zijn raszuiver en worden in een gesloten keten verwerkt, met als resultaat dat deze varkens salmonella-resistent zijn. Daardoor kun je dit vlees zelfs rauw eten! Wat dacht je bijvoorbeeld van steak tartaar van Duroc! In dit gerecht bereiden we de varkenshaas dan ook als zijnde een biefstuk, met een kerntemperatuur van 54 graden. Gebruik je vlees van Hollandse varkens, dan kun je beter een hogere kerntemperatuur aanhouden zodat je zeker weet dat je safe zit.