BBQ Catering Kolenboertje

Barbecue catering

Wanneer u op zoek bent naar een barbecue cateraar voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest of diner, dan weet u zeker dat u bij Kolenboertje in Wierden niet alleen een cateraar in huis haalt, maar een bedrijf die staat voor beleving. Beleving in de puurste zin van het woord.

Hoe werken wij bij Kolenboertje

Elk feest is uniek. Daarom werken wij niet met samengestelde menu’s. Elk feest is anders en zo ook de wensen van de mensen. Wij promoten de bourgondische stijl, in overleg verzorgen wij alle soorten catering. Voor ons is het belangrijk om alleen met verse ingrediënten te werken, zodat je de pure smaak behoudt. Wij vinden dat het bereiden én het eten van een stuk vlees en/of vis een beleving moet zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn bij Kolenboertje:

Zalm op indirecte wijze gegaard met rookaroma
Door de zalmzijdes op de huid, of hele zalmen op de juiste temperatuur van de bbq te halen blijft is de zalm onweerstaanbaar lekker en mals. Onze unieke keuze van rookhout, gecombineerd met de pure bereidingswijze maakt dit gerecht helemaal af.
Kabeljauw van de grill
Op indirecte wijze gegaard, met alleen een beetje Kolenboertje pepermix en zout is dit een ontzettend lekker gerecht.
Octopus-tentakels van de grill
Veel mensen zijn bang dat dit gerecht taai wordt, maar door de juiste bereiding en het af-grillen met een heerlijke marinade is dit gerecht een feestje om naar te kijken en op te eten natuurlijk.
Gamba’s van de zoutsteen
Door de uitwisseling van vocht en zout krijgt de gamba een zoute ondertoon. In combinatie met een licht pittige tegen hangende smaak wordt dit een verrassend lekkere combinatie.
Carpaccio van Kolenboertje’s Nagelhout
Carpaccio van topkwaliteit met een licht pittige ondertoon. Dit vlees heeft al een mooi verhaal en de smaak onderstreept dit nogmaals. Ontzettend lekker om als starter te serveren.
Staartstuk (Black Angus) op indirecte wijze
Door de sublieme vetlaag op dit fantastische stuk rundvlees halen we de maximale smaak uit het gerecht. Ontzettend mals en vol smaak
Bavette op indirecte wijze
Wij werken bij voorkeur met Bavette van graan-gevoerde koeien. Ontzettend veel smaak en super mals.
Longhaas op indirecte wijze
Een vergeten stuk vlees met een echte robuuste vleessmaak. We bereiden deze op verzoek ook in oosterse stijl.
Cote de boeuf
Voor velen het allermooiste stuk van het rund. Het is eigenlijk de ribeye met omliggende kappen. Mooi om te presenteren en door de verschillende structuren in één stuk vlees een beleving om te eten.
100% raszuivere Duroc (El Unico)
We werken zelden met varkensvlees maar deze is van de absolute boven-categorie. Dit vlees wordt in Spanje in een volledig gesloten keten gefokt, gemest en verwerkt waardoor het salmonella resistent is. We grillen dit en maken hier steak tartaar van. Ongelooflijk lekker en uniek om te eten.
Entrecote op indirecte wijze
Ontzettend mooi vlees met een heerlijke smaak. Dun gesneden een absolute topper.
Reerug / hertenrug
Ontzettend mals en mooi als seizoen gerecht met groenten van de seizoenen van de grill.


BBQ Catering Kolenboertje

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement/feest een ervaring op zich wordt. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen voorop staan. Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken, zodat wij samen tot een uniek feest komen.

Hoe werken wij

Zoals al eerder aangegeven vinden wij beleving belangrijk. Iedereen kan een stukje vlees klaarmaken op de BBQ. Wij willen de mensen graag laten ervaren hoe het ook kan zijn, namelijk pure beleving. Op een bourgondische wijze live laten zien met welke ingrediënten wij werken en hoe wij het vlees en/of vis bereiden, zodat u een smaak ervaart die u nog nooit ervaren heeft.

Iedereen is anders en voor kinderen en vegetariërs stellen wij graag een op maat gemaakt menu samen. Ook aan de kleintjes is gedacht, voor hen stellen wij een aangepast programma samen. Wij verzorgen een catering vanaf 30 personen. De richtprijs is vanaf € 40,00 per persoon. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en tijdens een persoonlijk gesprek stellen wij het optimale menu samen.

BBQ Catering

Wilt u liever zelf het vlees bereiden op de BBQ? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een geweldige BBQ aanwezig zijn en komen na afloop alles weer ophalen.Maar ook hier geldt; elk feest is uniek en daarom komen wij graag met u in contact om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een vraag of wilt u reageren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.