Workshop

GRILL MASTER BUSINESS

Direct aanmelden!

Offerte 4 uur 10-200 personen.

We hebben de ervaring opgedaan dat bij grote groepen deelnemers ongeveer de helft van de mensen gewoon lekker wil kletsen en niet actief mee wil doen aan de workshop. Dat is geen probleem, de actieve deelnemers leren en bereiden het eten voor de totale groep. Zo heeft iedereen een fantastische tijd met lekker eten en veel gezelligheid. Het eten is van ongekend hoge kwaliteit dus iedereen zal nog lang napraten over het evenement.

Tijdens de workshop leer je:

  • Verschillende barbecue-technieken.
  • Werken met kerntemperaturen en thermometers.
  • Hoe je vlees en vis moet snijden en grillen, en presenteren.
  • Het gebruik van kruiden, marinades en rooksnippers.

We gebruiken tijdens deze lessen onze PRIMO Oval 400 grill en met de ProQ smoker, dus je werkt met de absolute top op bbq-gebied. Vlees/vis dat met regelmaat wordt gemaakt:

  • Wild.
  • Gevogelte.
  • Lamsvlees.
  • Zalm/Tonijn.
  • Picanha (staartstuk).
  • Bavette.
  • Tomahawk steaks.
  • Longhaas > verwerkt in gerechten.
  • Ribeye
  • Entrecote

Neem gerust contact op voor meer informatie over dit fantastische programma!