Workshop

GRILL MASTER MEAT

Direct aanmelden!

Willem de Kooning 79,95 middag

Willem de Kooning 89,95 avond

4 uur Gemixte groep

Bekijk hier welke data er nog beschikbaar zijn en bestel je tickets

Tijdens de workshop leer je:

  • Verschillende bijzondere barbecue-technieken.
  • Werken met kerntemperaturen en thermometers.
  • Hoe je vlees moet snijden en grillen, en presenteren.
  • Het gebruik van kruiden, marinades en rooksnippers.

Mail ons        Bel ons

In overzichtelijke groepen per BBQ (keramische houtskool bbq & deksel bbq) leer je deze technieken. Onder het genot van een drankje en de zelf gemaakte gerechten wordt het een leerzame en gezellige workshop.

We bereiden tijdens deze workshop gerechten afgestemd op het niveau van de groep en het jaargetijde.

  • Picanha (staartstuk).
  • Bavette.
  • Tomahawk steaks.
  • Longhaas.
  • Ribeye.
  • Entrecote.
  • Sukade.
  • Ossenhaas.
  • Ribeye.

We proberen iedere BBQ workshop weer te variëren.

Natuurlijk krijg je een hand-out mee om alles thuis nog een na te lezen en na te doen. Tijdens de BBQ workshops krijg je de mogelijkheid om producten aan te schaffen tegen interessante voorwaarden.

Tot ziens bij deze super mooie workshop!