Workshop

GRILL MASTER PRIVÉ (per 2 uur max. 2 personen)

Direct aanmelden!

150,- 2 uur Prive les.

Tijdens de workshop leer je:

  • Verschillende barbecue-technieken.
  • Werken met kerntemperaturen en thermometers.
  • Hoe je vlees en vis moet snijden en grillen, en presenteren.
  • Het gebruik van kruiden, marinades en rooksnippers.
  • Welke wijnen te serveren bij de verschillende gerechten.

We gebruiken tijdens deze lessen onze PRIMO Oval 400 grill, op verzoek met de ProQ smoker, dus je werkt met de absolute top op bbq-gebied. Vlees/vis dat met regelmaat wordt gemaakt:

  • Wild.
  • Gevogelte.
  • Lamsvlees.
  • Zalm/Tonijn.
  • Picanha (staartstuk).
  • Bavette.
  • Tomahawk steaks.
  • Longhaas > verwerkt in gerechten.
  • Ribeye
  • Entrecote

Afhankelijk van je basisniveau maken we een programma op maat!

Tot ziens tijdens een van onze privé lessen!