Workshop

GRILL MASTER MEAT & FISH

Direct aanmelden!

85,- 4 uur Gemixte groep

Tijdens de workshop leer je:

  • Verschillende bijzondere barbecue-technieken.
  • Werken met kerntemperaturen en thermometers.
  • Hoe je vlees en vis moet snijden en grillen, en presenteren.
  • Het gebruik van kruiden, marinades en rooksnippers.

In overzichtelijke groepen per BBQ (keramische houtskool bbq & deksel bbq) leer je deze technieken. Onder het genot van een drankje en de zelf gemaakte gerechten wordt het een leerzame en gezellige workshop.

We bereiden tijdens deze workshop gerechten afgestemd op het niveau van de groep en het jaargetijde.

  • Picanha (staartstuk).
  • Zalm.
  • Bavette.
  • Tomahawk steaks.
  • Tonijn.
  • Longhaas.
  • Ribeye.
  • Inktvis.
  • Entrecote.
  • Dorade.
  • Sukade.
  • Oesters.
  • Ossenhaas.
  • Forel.
  • Ribeye.

We proberen iedere workshop weer te variëren.

Natuurlijk krijg je een hand-out mee om alles thuis nog een na te lezen en na te doen. Tijdens de workshops krijg je de mogelijkheid om producten aan te schaffen tegen interessante voorwaarden.

Tot ziens bij deze super mooie workshop!