Rookhout

Rookchunks

Het roken van vlees en/of vis op de je BBQ is een stukje vakmanschap. Hoe creëer je de perfecte smaak aan je stukje vlees of vis? Door gebruik te maken van rookchuncks! Wanneer gebruik je rookchuncks? Wanneer je wilt dat er langdurig rook afgegeven wordt binnenin de barbecue! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk stuk buikvet, deze moet lang gerookt worden. De rookchuncks geven langdurig rook af, waardoor je een heerlijk stuk buikvet serveert.

Meer over Rookchunks

Rooksnippers

Wanneer je gaat barbecueën en je gaat spareribs of pulled pork bereiden, dan adviseren wij je rookhout te gebruiken. Waarom? Wil je een heerlijke sappige sparerib serveren? Wikkel de sparerib in aluminiumfolie en laat de sparerib langzaam gaar roken op de barbecue. Zo behoud je die heerlijke smaak en heb je een heerlijk mals en sappig stuk vlees.

Meer over Rooksnippers