Particulier

Kolenboertje is De BBQ specialist en levert haar klanten de volgende producten en diensten.

Workshops

Een fantastische ervaring, tijdens een avondvullend programma leren barbecueën en ondertussen veel lol hebben en verrassende gespreken voeren rondom de grill. Een fantastisch evenement voor individu of groep. Gedurende deze avond worden ca 5 gerechten gemaakt en gepresenteerd.

Bekijk workshops

Neem contact op

Heel Holland Grill-T competitie

Strijden in groepjes voor de titel “Grillmasters van de dag!” tijdens dit unieke BBQ-event. Werk met de beste barbecues, de beste houtskool en de mooiste ingrediënten en steek je vrienden of collega’s de ogen uit met je BBQ-skills. Met een tafel vol ingrediënten en een beknopte omschrijving van wat jullie moeten maken ga je aan de slag. Er worden mooie stukken vlees en vis bereid van hoge kwaliteit en je BBQ-kennis wordt op de proef gesteld. Het is een evenement vol humor, lekker eten en uiteindelijk wijze bbg-lessen. De winnaars krijgen een heus kado waar ze later nog veel plezier aan zullen beleven. Daar wordt nog lang over nagesproken.

Neem contact op

Primo, Monolith, Dancook en PROQ dealer

Met de producten van deze absolute top merken levert Kolenboertje uitsluitend de beste producten verkrijgbaar in de markt. Design en kwaliteit gecombineerd zorgen voor jarenlange BBQ-beleving het hele jaar door. Natuurlijk levert Kolenboertje ook alle accessoires.

Bekijk BBQ’s

Black Ranch, Pitmaster en Sommerhit dealer

De houtskool van deze merken zijn het absolute top segment. De brandduur van deze houtskool zorgt voor de laagste gebruikskosten, daarnaast geeft deze houtskool een fantastische smaak aan de gerechten.

Naar houtskool producten

Nagelhout leverancier

Door de ideale combinatie van onze kruiden en top kwaliteit rundermuizen zijn we in staat om een pure smaaksensatie te realiseren met onze Nagelhouten. Nagelhout is aan de lucht gedroogd rundvlees en smaakt super lekker geserveerd als carpaccio of in dunne plakjes bij de borrel. Kolenboertje levert hele (ca. 2 Kg) en halve (ca. 1 Kg) Nagelhouten op bestelling. Omdat de Nagelhouten in partijen vers worden gemaakt moet rekening worden gehouden met een levertijd van 2-4 weken.

Ga naar Nagelhout

Volledig verzorgde BBQ

Zelf geen tijd hebben om achter de grill te staan tijdens een feestje? Kolenboertje kan de volledige BBQ voor u organiseren. Vraag hiervoor een offerte aan. De gasten zullen een fantastische ervaring van de mogelijkheden met de grill ervaren.

Neem contact op