Nieuws

NIEUWS: Kolenboertje levert voortaan topkwaliteit BBQ vlees

Vers BBQ vlees.

Sinds jaar en dag werken we met de mooiste stukken vlees en vis tijdens onze bbq events en workshops. We weten precies bij welke leveranciers we moeten zijn voor de mooiste kwaliteit vlees en vis voor op de BBQ. Tegelijkertijd constateren we dat de beste kwaliteit vlees voor op de bbq lang overal niet te krijgen is. Daarom zijn we ingericht om deze mooie stukken vlees voortaan vers te leveren in de omgeving. Een aantal bedrijven levert vlees uit op -18 graden bewaaradvies, deze optie onderzoeken we nog maar we willen groot worden op het gebied van levering vers.

Ons assortiment.

We willen werken met de meest gevraagde stukken rundvlees en vis en maken onderscheid in twee of drie kwaliteiten. Zo zijn we in staat om voor iedereen de juiste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden.

We leveren onderander de volgende stukken met instructies:

  • Staartstuk
  • Bavette
  • Ribroast
  • Tomahawk
  • Longhaas
  • Presa (100% raszuiver Duroc)
  • Zalmzijdes op de huid

Kwaliteit en voedselveiligheid.

Om de maximale kwaliteit te waarborgen hebben we ons hygiene-programma verder vorm gegeven. In samenwerking met Peter Matel van Gullimex Borne hebben wij onze koelcel en koelboxen voorzien van temperatuursensoren om onze opdrachtgevers inzicht te geven in ons systeem voor voedselveiligheid en de temperatuurcontroles in onze koelcel.

Bestellen via de Whatsapp of mail.

We zijn op dit moment in de afrondende fase van ons bestelformulier. Om die reden komen de bestellingen nu nog op verschillende manieren binnen. Door een app te sturen naar ons zakelijke nummer 085 0230273 of mail naar info@kolenboertje.nl nemen wij de bestelling in behandeling.

Barbecuen zal nooit meer hetzelfde zijn, we zeggen het maar maken het ook echt waar!

Terug naar overzicht