Nieuws

Het "Kolenboertje meets concept" - krachten bundelen!

Het “Kolenboertje meets” concept

BBQ specialist Kolenboertje werkt steeds vaker samen met restaurants om een out of the box BBQ recept uit te werken. Uniek en culinair van topkwaliteit.

In een serie videoproducties wordt deze samenwerking vastgelegd en op een fantastische manier in beeld gebracht. Het idee ontstond tijdens een brainstormsessie over de meerjarige marketingstrategie van Kolenboertje met Marthijn de Rooij van Vroege Oogst uit Almelo.

“Hoe mooi is het als je in een samenwerking tot een BBQ gerecht komt dat even uniek als lekker is en twee werelden samenbrengt” – Mark Lommers

Het gerecht mag niet op de menukaart staan, en moet in alle gevallen gecombineerd worden met de pure BBQ beleving van Kolenboertje. Het moet resulteren in een fantastische culinaire beleving bij de mensen die het thuis gaan bereiden.

Deze manier van samenwerken resulteert in een enorme groei van traffic naar beide bedrijven door de actieve promotie op social media, online en fysiek!

Koleboertje’s Longhaas Manis Surabaya met Nasi Kuning recept zien? Klik hier!

Neem contact op voor je eigen “Kolenboertje meets” promotie-video!

Abonneer op ons Youtube kanaal om ook de volgende video’s niet te missen! Hieronder een weergave van de ontzettend inspirerende filmsessie bij Nasi Kuning in Delden.

Contact opnemen

 

Terug naar overzicht