Nieuws

Nagelhout seizoen 2018-2019 start op 01 oktober

Nagelhout is aan de lucht gedroogd rundvlees met een unieke smaak welke op ambachtelijke wijze wordt bereid. Het is heerlijk als hapje bij de borrel maar kan ook geserveerd worden als carpaccio. Gasten zullen versteld staan van dit (h)eerlijke product.

Het verhaal achter onze Nagelhout is al net zo bijzonder als de smaak en kwaliteit van deze lekkernij. Via een collega kwam ik in contact met een 76-jarig Nagelhout specialist uit Emmen die tot op de dag van vandaag op ambachtelijke wijze bezig is met Nagelhout. De geur van de aan de lucht gedroogde nagelhouten met heerlijke kruidenpakking zorgde ervoor dat me het water in de mond liep. Toen deze beste man de snijmachine liet draaien en ik de eerste plakjes Nagelhout in mijn mond stopte was ik verkocht. Wat een unieke smaakbeleving!

Nadat we meerdere keren hadden afgesproken in de avonduren ontstond het idee om het recept over te dragen zodat ik het mee kon nemen naar Twente. Onder het motto wat goed is moet je niet veranderen zetten we dit unieke recept voort en leveren we Nagelhout op bestelling aan zakelijke klanten en particulieren in heel Nederland.

In de maanden oktober tot en met maart maken we grote hoeveelheden en kunnen we ieder moment leveren, de rest van het jaar maken we de Nagelhouten in series van 5 dus is bestellen verstandig om de levering te kunnen garanderen.

Nagelhout is verkrijgbaar in hele van ca. 1,6 Kg of halve van ca. 0,8 Kg. De prijs welke we hanteren bedraagt 30 Euro voor een halve en 55 Euro voor een hele. We kunnen deze vacu├╝m verpakken. Nagelhout is langere tijd houdbaar, hang het vlees simpelweg aan een spijker in de keuken en hij blijft weken goed. Dit zal in de praktijk niet gebeuren, ze zijn simpelweg te lekker!

Terug naar overzicht