Monolith

De Monolith BBQ is een barbecue waarin je kunt grillen, bakken, roken, stoven, braden en barbecueën. Kortom een barbecue waar je vele kanten mee op kunt. Een heerlijk stuk vlees roken of braden (bijna) alles is mogelijk met deze multi-inzetbare barbecue.

Het grote voordeel van deze Monolith barbecue is dat deze bbq is gemaakt van zeer hoge kwaliteit keramiek. Het voordeel van keramiek is dat het binnenin extreem heet kan worden, terwijl de barbecue aan de buitenkant redelijk koel blijft. Omdat de warmte binnen de barbecue blijft kan deze alle kanten opgaan, waardoor het vlees rondom gaar wordt. Een ander bijkomend groot voordeel is dat de vocht ook binnenin de barbecue blijft en hierdoor blijft je stuk vlees heerlijk sappig en droogt het niet uit.

Dé online shop voor een Dancook BBQ

Heb je de knoop doorgehakt en moet een BBQ van Dancook inderdaad het nieuwe pronkstuk worden in jouw tuin? Dan rest alleen nog de vraag waar je hem aanschaft. Het antwoord op deze vraag is niet moeilijk, want bij Kolenboertje kun je rekenen op de beste prijs én service als je besluit dit product bij ons te kopen. Ook liggen onze levertijden laag door de ruime voorraad die we hanteren.

Meer weten voordat je bij ons jouw Dancook BBQ koopt? Stel je vragen gerust via +31 (0)6 – 23 567 483 of info@kolenboertje.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen testlocatie
  • Beste advies
  • 2-3 dagen levertijd