Houtskool & Briketten

Onze houtskool wordt al jaren gebruikt door restaurants en particuliere klanten. Met regelmaat wordt de houtskool getest op geur, smaak, brandduur, sortering en prijs. Zo kunnen we ook aan particulieren een restaurant-kwaliteit houtskool leveren tegen de laagst mogelijke prijs.

Black Ranch houtskool

Staat er bij jou een kamado of een ander soort BBQ in je tuin? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat de houtskool die je gebruikt een groot verschil maakt voor de algehele barbecue-ervaring. Neem nu de producten van Black Ranch; die staan bekend om hun lange brandtijd en kenmerkende houtskoolaroma bij goed gebruik. Precies wat je wilt als barbecueliefhebber!

Meer over Black Ranch houtskool

Pitmaster houtskool

Nu het barbecueseizoen weer nadert, is het tijd om goede producten voor de BBQ aan te schaffen. Liefhebbers van authentiek barbecueën doen dat het liefste met houtskool of briketten. Een populair merk is bijvoorbeeld Pitmaster, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit houtskoolsoorten en daarmee een vaak gekozen optie is door kenners.

Meer over Pitmaster houtskool

Sommerhit houtskool

Sommerhit houtskool is een restaurant kwaliteit houtskool en wordt gemaakt van hout van de beuk. De hoge kwaliteit van deze houtskool zorgt voor een hoge temperatuur, perfecte brandeigenschappen en een enorm mooie smaakbeleving. Het betreft een middel grove sortering dus geschikt voor de grotere BBQ’s, smokers, kamado’s en deksel BBQ’s zoals de Weber en de Dancook.

Deze houtskool heeft de volgende voordelen:

  • Lage kostprijs per branduur door hoge kwaliteit.
  • Mooie lange brandtijd op gelijkmatige hoge temperatuur.
  • Perfecte houtskoolsmaak bij goed gebruik.

Sommerhit levert topkwaliteit houtskool voor restaurants en BBQ liefhebber.

Meer over Sommerhit houtskool

Kokosbriketten

Ben je een voorstander van het gebruik van briketten? Dan hebben wij voor jou een wellicht nog een veel beter alternatief: kokosbriketten. Ze staan bekend om hun lange brandduur, lage asproductie, egale verbranding en geurloze resultaat. Klinkt dit als het perfecte materiaal om mee te barbecueën? Klopt, dat is het ook!

Meer over Kokosbriketten

Grill Fanatics houtskool

Grill Fanatics Quebracho houtskool is een restaurant kwaliteit houtskool uit Paraguay en wordt gemaakt van hout van de steeneik (Quebracho). De hoge kwaliteit van deze houtskool zorgt voor een hoge temperatuur en lange brandduur. Het betreft een middelgrote sortering dus geschikt voor de de normale deksel bbq’e, smokers en voor kamado’s.

Deze houtskool heeft de volgende voordelen:

  • Lage kostprijs per branduur door hoge kwaliteit.
  • Mooie lange brandtijd op gelijkmatige hoge temperatuur.
  • Uitgebalanceerde houtskoolsmaak bij goed gebruik.

Grill Fanatics levert de topkwaliteit houtskool voor restaurants en BBQ liefhebber.

Meer over Grill Fanatics houtskool