BBQ's

Alleen de beste

Veel mensen vinden het lastig de juiste keuze te maken voor de aankoop van een kwaliteitsbarbecue. Klanten van KOLENBOERTJE krijgen de mogelijkheid om vooraf, onder begeleiding, de barbecue uit te proberen en krijgen persoonlijke instructies voor de aflevering. Op deze manier kunt u het maximale uit de nieuwe aankoop halen.

Primo Grill

Op zoek naar de beste BBQ ter wereld? Dan is de Primo grill zeker een optie die je moet overwegen. Dit kwaliteitsproduct is beschikbaar in verschillende varianten en valt op door zijn kenmerkende ovale vorm. Dat maakt hem op het eerste gezicht niet alleen direct anders dan de doorsnee ronde kamado, maar biedt ook in het gebruik uiteenlopende grote voordelen.

Meer over Primo Grill

Dancook

Als het om barbecueën gaat, neem jij alleen genoegen met het beste van het beste. Je moet er immers niet aan denken dat er een halfgare steak op je bord belandt. Zonde van dat lekkere vlees! Een Dancook BBQ kopen via Kolenboertje is voor jou dan ook een uitstekende optie. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een hele betaalbare prijs.

Meer over Dancook