BBQ's

Alleen de beste

Veel mensen vinden het lastig de juiste keuze te maken voor de aankoop van een kwaliteitsbarbecue. Klanten van KOLENBOERTJE krijgen de mogelijkheid om vooraf, onder begeleiding, de barbecue uit te proberen en krijgen persoonlijke instructies voor de aflevering. Op deze manier kunt u het maximale uit de nieuwe aankoop halen.

Primo Grill

Op zoek naar de beste BBQ ter wereld? Dan is de Primo grill zeker een optie die je moet overwegen. Dit kwaliteitsproduct is beschikbaar in verschillende varianten en valt op door zijn kenmerkende ovale vorm. Dat maakt hem op het eerste gezicht niet alleen direct anders dan de doorsnee ronde kamado, maar biedt ook in het gebruik uiteenlopende grote voordelen.

Meer over Primo Grill

ProQ BBQ Smoker

Met de ProQ BBQ Smokers kunt u Barbecueën, Roken, Grillen en Stomen. Doordat ze modulair zijn opgebouwd kunt u zelf bepalen hoe u uw gerecht gaat bereiden. Op te bouwen als handzame kogel BBQ, volwaardige rook ton of als Bullet (water)-smoker.

  • Barbecueën (direct en indirect), Roken, Grillen en Stomen
  • Modulair opbouwbaar van kogel BBQ tot volwaardige BBQ Smoker of Rook ton
  • Eenvoudig kolen / water toevoegen of het gerecht controleren via de 2 toegangsdeurtjes zonder veel warmte verlies
Meer over ProQ BBQ Smoker

Monolith

Een echte topper is deze Monolith BBQ. Met deze multi-inzetbare barbecue bereid je culinaire hoogstandjes. Met deze keramische barbecue kun je grillen, stoven, bakken, roken, barbecueën en braden.

Meer over Monolith

Dancook

Als het om barbecueën gaat, neem jij alleen genoegen met het beste van het beste. Je moet er immers niet aan denken dat er een halfgare steak op je bord belandt. Zonde van dat lekkere vlees! Een Dancook BBQ kopen via Kolenboertje is voor jou dan ook een uitstekende optie. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een hele betaalbare prijs.

Meer over Dancook

Everdure

Deze BBQ is ontworpen door Heston Blumenthal, een Britse topkok en eigenaar van het wereldberoemde 3-sterren restaurant “The Fat Duck” in het dorpje Bray in Berkshire. In 2005 werd zijn restaurant uitgekozen tot het beste restaurant ter wereld. Deze BBQ combineert de functionaliteit van een elektrisch draaispit met de smaakbeleving van een houtskool barbecue wat resulteert in een fantastische design BBQ.

  • Klaar voor gebruik binnen 10 minuten door het “Fast Flame Ignition System”.
  • “Set and forget” elektronische bediening.
  • Intrekbaar snoer.
  • Draaispit opbergbaar in BBQ.
  • Eenvoudig bijvullen van houtskool.
  • Top kwaliteit en Elegant design.
Meer over Everdure